Autoruit vervangen Venray

Van Oosterhout Autoglas B.V. is gevestigd op het Keizersveld 47a1 in Venray. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen en zaterdag op 0478-711005. Per email kunt u contact met ons maken via info@vanoosterhoutautoglas.nl . Ook kunt u met ons chatten via deze website. Wij reageren op de chat ook in het weekend en in de avonden.

Waarom Van Oosterhout Autoglas B.V.?

De oprichter van Van Oosterhout Autoglas B.V. is sinds 2004 actief in de autoruiten branche. Er is op alle mogelijke vlakken ervaring opgedaan. Wij bieden u als klant de maximale service bij het vervangen en herstellen van autoruiten. U kunt naar onze werkplaats in Venray komen, maar wij komen ook graag bij u aan huis. Hiervoor rekent Van Oosterhout Autoglas B.V. geen extra kosten. Uiteraard komen we ook op uw werk. Op al ons werk geeft Van Oosterhout Autoglas B.V. volledig garantie. Wij verlenen in veel gevallen korting op uw eigen risico. Ook werken we uitsluitend met originele kwaliteitsproducten. Indien u verzekerd bent tegen ruitschade handelen wij uw autoruitschade direct af met uw verzekeraar. U krijgt bij ons korting op uw eigen risico.

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Wij repareren uw autoruit in Venray tegen een zeer lage prijs. Ook vervangen wij uw autoruit in Venray zeer goedkoop.


Wel verzekerd tegen ruitschade?

Van Oosterhout Autoglas B.V. vervangt of repareert uw autoruit en handelt uw schade rechtstreeks af met de verzekering waar u een glasverzekering heeft. Een glasverzekering zit in uw pakket als u bij uw autopolis een WA-PLUS (beperkt casco) of ALL-RISK (volledig casco).

Een ster of barst in uw voorruit? Verzekerd of niet verzekerd? Van Oosterhout Autoglas B.V. biedt u in alle gevallen de perfecte oplossing voor uw autoruitschade! 0478-711005.

Autoruit schade in Venlo, Horst of Deurne? Laat het ons dan direct weten, uw voorruit binnen 1 dag vervangen tegen de scherpste prijs!

Van Oosterhout Autoglas B.V. Keizersveld 47a1 – 5803 AM Venray
Tel: 0478-711005