Autoruit vervangen Venlo

Ster in uw voorruit?

Een sterretje in uw autoruit kunt u het beste zo snel mogelijk laten herstellen. Wij komen iedere dag in Venlo naar u toe om uw autoruit te herstellen. In veel gevallen wordt een reparatie aan uw voorrruit betaald door uw autoruitverzekering. Mocht u hier niet tegen verzekerd zijn? Ook dan is het verstandig uw autoruit te laten repareren. Hiermee voorkomt u verdere kosten, een nieuwe voorruit laten plaatsen is immers vele malen duurder. Wij hebben 20 jaar ervaring op het gebied van autoruitreparaties, wij zijn vaak in staat schades te herstellen, terwijl een concurrent zou adviseren om een autoruit te laten vervangen. Hierdoor kunt u bij ons veel geld besparen.

Barst in uw voorruit?

Een barst in uw voorruit kan erg vervelend zijn. Van Oosterhout Autoglas B.V. begrijpt dat u hier het liefst niet te lang mee doorrijdt. Wij komen dan ook bij de klant in Venlo vrijwel iedere dag om deze voorruiten met barsten te vervangen. Als u vandaag belt met 0478-711005 is het vaak al mogelijk dat wij dezelfde dag nog een nieuwe autoruit komen plaatsen in Venlo. Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade worden de kosten vaak gedekt. Het kan zijn dat u een klein deel eigen risico moet betalen. Het kan ook zijn dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Wij kunnen dit aan de hand van uw kenteken voor u nakijken. Ook geven wij aan klanten in Venlo korting op het eigen risico. Mocht u niet verzekerd zijn tegen de schade aan uw autoruit dan komen wij op locatie tegen de laagst mogelijke prijs een nieuwe autoruit monteren.

Autoruitschade met spoed in Venlo?

Van Oosterhout Autoglas B.V. komt ook met spoed op locatie in Venlo om bijvoorbeeld een noodraam te monteren na een inbraak.

Kwaliteit: Van Oosterhout Autoglas B.V. werkt ook met originele kwaliteitsautoruiten en alle overige materialen zijn ook van originele kwaliteit.

Heeft u ruitschade en moet uw voorruit worden vervangen? Wij komen dagelijks in Venlo en omliggende plaatsen zoals Venray, Horst en Sevenum.

Van Oosterhout Autoglas B.V. Keizersveld 47a1 – 5803 AM Venray
Tel: 0478-711005