Autoruit vervangen Deurne

Autoruit vervangen of repareren in Deurne en verzekerd tegen ruitschade?

Het herstellen van uw autoruit is bij vrijwel alle verzekeraars kostenloos indien u verzekerd bent tegen autoruitschade. Van Oosterhout Autoglas B.V. komt bij u op locatie in Deurne en regelt alles verder met de desbetreffende verzekeraar. U kunt met ons contact opnemen om te kijken of het in uw geval mogelijk is om de autoruit te laten herstellen.

Bij het vervangen van de voorruit, kan het per verzekeraar en per polis verschillen wat uw eigen risico is. Er zijn verzekeraars waarbij wij in Deurne zonder dat u kosten maakt uw autoruit kunnen vervangen. Het kan ook zijn dat u een klein deel zelf mee moet betalen aan het vervangen van de voorruit in Deurne. Wij zoeken vooraf uit wat uw kosten zijn. Vaak kunnen wij korting geven op uw eigen risico. Neem hiervoor met ons contact op. Uiteraard krijgt u alle informatie van ons vrijblijvend, bent dus niet verplicht om met ons een afspraak te maken.

Van Oosterhout Autoglas B.V. handelt bij vrijwel alle verzekeraars uw autoruitschade direct voor u af. Middels een akte-van-cessie-formulier kunnen wij bij de meeste polissen uw declaratie rechtstreeks voor u indienen. U hoeft zelf dus geen claims in te dienen bij uw verzekeraar of schades voor te schieten. Dit bespaart u als klant een hoop gedoe.

Uw voorruit laten vervangen in Helmond, Venray en Horst? Neem direct contact met ons op (0478-711005)

Van Oosterhout Autoglas B.V. Keizersveld 47a1 – 5803 AM Venray
Tel: 0478-711005