Autoruit vervangen Horst

Autoruitschade en verzekerd tegen ruitschade?

Indien u in Horst woont en verzekerd bent tegen ruitschade kunnen wij u vaak dezelfde dag nog helpen met het herstellen of vervangen van uw autoruit. Van Oosterhout Autoglas B.V. komt bij uw werk of bij u thuis in Horst om de schade te herstellen. Veel autoruiten hebben wij op voorraad, waardoor wij direct uw autoruitschade kunnen verhelpen. Van Oosterhout Autoglas B.V. regelt al uw papierwerk met uw assurantiekantoor/verzekeraar. Ook krijgt u volledig garantie op alle door Van Oosterhout Autoglas uitgevoerde werkzaamheden. Zelf zijn wij gevestigd op het Keizersveld 47a1 in Venray, u kunt ook naar ons toekomen. Bel voor onze snelle service met 0478-711005

Niet verzekerd en wel glasschade aan uw voorruit?

Ook voor mensen die in de regio Horst wonen en die niet verzekerd zijn tegen voorruitschade bent u bij Van Oosterhout Autoglas B.V. aan het juiste adres. Bel met 0478-711005 of chat via deze website met onze medewerkers en u weet meteen tegen welke prijs en wanneer wij u kunnen helpen. Wij komen zonder hiervoor kosten in rekening te brengen vrijblijvend langs in Horst om de schade te bekijken en eventueel te verhelpen. Ook kunnen wij vaak een offerte opmaken via de telefoon of als u bijvoorbeeld via de chat foto’s doorstuurt.

Inbraakschade in het weekend of in de avond?

Van Oosterhout Autoglas B.V. is vaak in staat om in de avond of in het weekend de klant te helpen bij een inbraakschade. Zo komen wij bij u aan huis om een noodraam te plaatsen. Dit om u als klant tevreden te stellen.

Kies voor de beste autoglasspecialist in uw regio! Kies voor Van Oosterhout Autoglas B.V.!

Wij komen ook bij u aan huis in Sevenum, Venlo en Venray om uw voorruit te vervangen.

Van Oosterhout Autoglas B.V. Keizersveld 47a1 – 5803 AM Venray
Tel: 0478-711005