Autoruit vervangen Sevenum

Van Oosterhout Autoglas probeert altijd uw autoruitschade te herstellen, mocht dit nog mogelijk zijn. Hiermee houden wij voor u of uw verzekeraar de kosten laag. Wij komen ook bij u op locatie in Sevenum om te kijken of de autoruit nog te herstellen is of dat deze vervangen moet worden. Dit doen wij geheel vrijblijvend, het kost u dus niks als onze monteurs bij u in Sevenum komen om u te adviseren over uw autoruitschade! Bovendien hoeft u de deur niet uit.

Indien u in Sevenum woont en verzekerd bent tegen ruitschade, worden in de meeste gevallen de kosten gedekt door de verzekeraar. Van Oosterhout Autoglas B.V. doet gratis een polischeck voor u, zodat u precies weet wat dit voor u betekent. Mochten wij u autoruit vervangen of uw voorruit repareren, dan hoeft u zelf niks te regelen met uw verzekeraar. Al het papierwerk voor uw glasschade wordt door Van Oosterhout Autoglas B.V. opgelost.

Wij geven standaard 10 jaar garantie. Indien uw autoruitreparatie later nog doorscheurd, heeft u hier volledig garantie op. Indien uw voorruit lekt, of deze alsnog barst als gevolge van een montagefout, krijgt u op kosten van Van Oosterhout Autoglas B.V. een nieuwe voorruit die wij bij u op locatie komen vervangen in Sevenum.

Bel 0478-711005 en u wordt direct door onze vriendelijke medewerkers geholpen en geadviseerd over uw autoruitschade.

Wij komen in heel Limburg (Venray, Horst) in Noord-Brabant (Helmond) op locatie om uw autoruit te vervangen,

Van Oosterhout Autoglas B.V. Keizersveld 47a1 – 5803 AM Venray
Tel: 0478-711005