Autoruit vervangen Gennep

Waarom Van Oosterhout Autoglas B.V. kiezen als u in Gennep woont?

-Garantie: Kies voor de professionals van Van Oosterhout Autoglas en u hoeft zich over garantie geen zorgen te maken. Op alles wat wij monteren krijgt u garantie.

-Snelheid: 7 dagen per week komen wij in Gennep. Dankzij ons grote magazijn autoruiten kunnen wij vaak dezelfde dag nog een nieuwe voorruit monteren bij u op locatie in Gennep.

-Vakmanschap: Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Met minder dan 10 jaar ervaring kom je bij Van Oosterhout Autoglas niet binnen. Bovendien worden al onze monteurs continu bijgeschoold om de nieuwste technieken binnen de autoruitenbranche onder controle te hebben.

-Afhandeling verzekeraar: Iets extra’s doen, dat is nou Van Oosterhout Autoglas B.V. Wij handelen uw schade af met uw verzekeraar. U hoeft dus geen geld voor te schieten of zelf papierwerk te doen. Voor meer info neem contact met ons op.

Neem dus direct contact met ons op en wij komen bij u op locatie in Gennep en verhelpen direct uw probleem. 0478-711005 is 7 dagen per week bereikbaar voor klanten in de regio Gennep met autoruitschade.

Wij vervangen ook uw voorruit voor de scherpste prijs in: Venray, Deurne en Cuijk.

Van Oosterhout Autoglas B.V. Keizersveld 47a1 – 5803 AM Venray
Tel: 0478-711005