Autoruit vervangen Cuijk

Autoruit vervangen in Cuijk: Wij vervangen 7 dagen per week autoruiten in Cuijk. Bij een waplus of allrisk verzekering wordt het vervangen van uw voorruit in de meeste gevallen vergoedt door uw verzekering. Het kan zijn dat u een deel eigen risico moet betalen. Kies ook daarom voor Van Oosterhout Autoglas BV, wij verlenen korting op het door u te betalen eigen risico. Mocht u hier niet tegen verzekerd zijn, kies dan ook voor de kwaliteit en service van ons bedrijf. Wij adviseren u altijd geheel vrijblijvend.

Het beste autoruitbedrijf uit de regio: Van Oosterhout Autoglas B.V. in Venray. Als u woonachtig bent in Cuijk, komen wij ook 7 dagen per week bij u aan huis om u te helpen met uw autoruitschade.

Sterreparatie in Cuijk: Een sterretje tot een grootte van 2 euro kunnen wij makkelijk voor u opvullen. Met onze extra dunne hars ziet u tot 80% minder van de ster in de voorruit als wij deze opgevuld hebben. Een reparatie duurt tussen de 10 minuten en 30 minuten. Het repareren van een sterretje in de voorruit bespaard voor u als klant in Cuijk veel extra kosten. Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kost het repareren van een sterretje in de voorruit in de meeste gevallen niks.

Wij vervangen ook uw autoruit op locatie in:
Gennep, Nieuw Bergen en Boxmeer.

Van Oosterhout Autoglas B.V. Keizersveld 47a1 – 5803 AM Venray
Tel: 0478-711005